Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Elköszönés

2012. január 24. 10:00 • Adri

Amikor azt mondtam, hogy MEGLEPETÉS jön, remélem, nem valami nagyon komoly dologra gondoltatok. Ez egy nagyon egyszerű kis összevágott képekből álló videó. De azért remélem, érződik belőle a szeretet. :)Egy másik, ráadásul ismertebb dal még jobban adta volna magát, de az túlzottan klisés lett volna... És ez egy kicsit optimistább. ;)

Előző rész:
James B(l)ond
Következő rész:
Találkozó

Hozzászólások

Morzsa Bá
2012.01.24 13:53
Kúúúl
Dödi
2012.01.24 15:43
A kezdetektől fogva lelkes olvasója voltam a képregények, és ha bár egy kicsit bánom, hogy vége, de örülök ennek a szép zárlatnak ! Remélem valahogy még visszatérsz az internet mezejére Adri :) !
Gaboris
2012.01.25 01:51
Asszem ez egy megfelelő lezárása volt a dolgoknak, bár ezek után engem az zavar igazán, hogy innentől mihez is kezdjek? Mármint úgy értem, hogy ÉPP kezdtem megszokni a frissítési időket és ezek után mindig fura lesz reflexből visszanézni és rájönni, hogy nincs frissülés. :( Majd megpróbálom a Dzsembori-t bevenni a látogatott oldalaim közé és remélhetőleg nem veszítem el a linkjeimet mielőtt valami ismét elkezdődne. :) Nah, de szép munka volt, gratu hozzá és remélem lesz még mire kommentelnem a jövőben. ;)
Kebor
2012.01.25 09:36
Valóban igazuk van. Emlékszel, hogy egyszer, mikor majdnem feladtad, mit írtam neked? Azt a véleményt továbbra is fenntartom. Addig is bővítsd nyugodtan az ihleted, mert most az az igazság, hogy én is kifogytam a poénokból. Kellemes és sikeres vizsgákat, és pihenést kívánunk. A mielőbbi viszontlátásra.
puhamancs
2012.01.25 21:04
síírrok :(:( folytasd!!! vagy... KÖNYVET az eddigi ÖSSZES részből!!! ^^
Senok el Tirun
2012.01.26 11:55
Kacseffinél hiányoltam kissé az eredeti formáját (azt még oda kellett volna biggyeszteni), de amúgy egész kellemesre sikeredett. Hiányozni fog az oldal, de Dzsemborit rendszeresen (mégha nagyobb időközöket ölel is fel egy-egy "szünet") nézem továbbra is, valamint még elugrom a találkozóra is! Ha nem jön közbe semmi. És most örülök, hogy még korábban nekiláttam pótlást keresni erre az eshetőségre is felkészülve, így átadhatom többi, hasonlóan járt társamnak eme hírt: Ajánlat az angolul tudó, illetve szótárazni hajlandó olvasók felé: Crazy sunshine webcomic, egyik új felfedezettem. (Egyszerűség kedvéért betettem a linkjét a "weboldal" részbe, bár semmi közöm hozzá az olvasástól és alkalmi kommenteléstől eltekintve.) Akiknek Adri képregénye bejött, azok 50%-ának szerintem ez is tetszeni fog. A főszereplői: Lacie, a "Bajkeverő": A pokolból kiebrudalt démonpalánta, aki nem átallott még a saját főnökei orra alá is borsot törni. Shelbie, az "Idióta": Egy angyal, akit azért küldtek a Földre, hogy elbánjon Lacie-vel. Na már most annyira ostoba, hogy a megérkezése utáni két-három másodperc alatt sikerült ezt tökéletesen elfelejtenie (de amikor elmondták neki is csak nézett ki a fejéből, azt hiszem), és jelenleg az egyik legjobb barátjának tekinti őt... Peppermint, a "Zseni": Egy kilenc éves feltaláló, végtelenhez közelítő gyermeki naivitással. De még mindig messze felülmúlja Shelbie-t. Candy, a "Szörny": Candy a társulat legkomolyabb és felelősségteljesebb tagja, valamint Peppermint személyi testőre. Szörnyek nevelték fel, és a közöttük eltötltött időnek hála megtanulta, hogy a legerősebb írja a szabályokat, így amikor lehetősége van rá, edzi magát - bár időnként kitűnik, hogy ő is nőből van azért. Az őt érő meglepetéseket szereti az expeditív megoldásokat az eltüntetésükkel kapcsolatban...
Kelpie
2012.01.27 22:48
Csak nekem van olyan érzésem, hogy nem lett kerekre le zárva a történet?
LeonCL
2012.01.30 13:16
Fájó szívvel vettem ki a könyvjelzők közül. Hiányozni fog ;(
tura
2012.01.30 14:27
Tényleg jószándékból mondom, hogy regeljetek dzsembori.hu-n és "Adri folytatja a képregényét" jellegű témájú e-mailt kaptok, amint egyszer Adri folytatja a képregényét :) Évi 2-3 alap Dzsembori-hírlevelet meg szerintem ki lehet bírni ;) pláne hogy Adri későbbi tevékenységeiről is fognak szólni.
Senok el Tirun
2012.01.30 23:58
Én nem vettem ki a könyvjelzők közül... Csak visszaolvasok egy-egy jobb részt, és újra mosolyogva nézek a világba, szóval minek is tennék ilyet? :)
Adri
2012.02.01 20:35
Morzsa bá: köszi! Dödi: köszi Neked is, megnyugodtam, hogy szóval nem olyan béna a videó. :) (Ha nem is lesz frissülő blogom, eltűnni azért nem fogok, a linkelde képregényeihez néha kommentelek én is. ;)) Gaboris: hát, sajnálom, hogy pont későn jöttél. :( Neked is köszönöm a kedves szavakat, és hidd el, nem bánod meg, ha a Dzsemborit is figyeled. ;) Kebor: Te? Kifogyni a poénokból??! Szerintem csak a vizsgaidőszak árasztott ki, nem? :) "Viszlát valahol, valamikor!" puhamancs: ne sírj... :) A könyv-verzióhoz sajnos egyelőre nincs 1. elég időm (újrarajzolni, kicsit átírni a hibákat, következetlenségeket) 2. és főleg pénzem, meg az 1.-esből következően lehet, hogy mire kijönne, el is felejtenék az emberek (a jelenlévők mindig kivételek ;)). De a blog itt marad, vissza lehet jönni nosztalgiázni. :) Senok el Tirun: mint írtam, az epilógusokat érintő kérdésre a 40-es epi'-részben válaszolok... MINDJÁRT. :D Látom, a Dzsemborit látogatod, ennek örülök továbbra is! (A képregényt megnéztem, jópofa, de ha már témánál vagyunk, nem akarsz Te is képregényt csinálni? :P) Kelpie: igazad van, direkt lett ilyen. :) LeonCL: hüpp. :'( tura <- hallgassatok Rá. ;)
Adri
2012.02.01 21:00
Bocsánat, a 39 rész az, amihez írtam még egy keveset. És a végleges tali-időpontos posztot sem én raktam előbbre, pedig nekem is eszembe juthatott volna, hanem minden bizonnyal Tura volt a ninnya. Köszönöm, Tura. :) (capcha: atwa)
tura
2012.02.01 22:12
^^,