Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Ejnye, no

2011. szeptember 9. 10:00 • Adri

Nagyon figyelj ide!
Az alábbiakban a cselekmény végkifejlete olvasható. Amennyiben most jársz először az oldalon és nem vagy annyira képben a képregényről, akkor nem ajánljuk, hogy itt kezdd.

» A történet eleje

"Te csak ne sápadj, te csak ne pirulj, te csak őrizd meg arcszíned
Mert jöhet itt még olyan idő, hogy elveszítheted" -
Emlékeztek Pelikánra? :)Avagy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát... És az igazság mellbe vág. Vagy adott esetben gyomorba.

Előző rész:
Eligazítás
Következő rész:
Rózsaszín fény

Hozzászólások

tura
2011.09.09 10:33
Kommentek engedélyezve...
Senok el Tirun
2011.09.10 08:38
Még hogy emlékszünk-e rá? Tudod mióta vártam a szembesítést? XD Megjegyzem, elég "megértőn" bánik azért Henrikkel... Nyugi Ádám, Jucus úgy tűnik mindenkivel ezt csinálja. Sebaj, Pumukli majd pszichológust játszik mellette, és rendbe rakja - vagy még inkább összekuszálja! ;) (Jut eszembe, captcha azt mondja "soha". Gondolom kicsit szarkasztikus a program. "Semmi köze szerelmi bánathoz" - "Áh, soha!")
Gaboris
2011.09.10 11:47
...*Bámulja a falat* (????:Bocs még mindig én. Heh bármennyire is szomorú belegondolni, hogy szegény Henrik, hogy érezheti magát, de NAGYON ismerős ez a kimagyarázós stílus. Nagyeszű ezen az oldalon mindig azzal mentegetőzik, hogy "Nem azért vérvörös a szemem mer keveset aludtam hanem mert megdörzsöltem." XD)
Adri
2011.09.12 20:44
tura: köszi! Senok el Tirun: sejtettem, hogy ez Neked tetszeni fog. :D Persze, megértő és segítőkész, de hogy mit gondol valójában, az majd kiderül... Ahogy az is, megjelenik-e Pumukli. ;) Gaboris: a mentegetőzést valóban az életből vettem. :D Remélem, egyszer azért magához tér a másik éned. :) Mellesleg örülök, hogy kommenteltek, legalább látom, hogy vannak, akik nézik ezt is. Persze ez nem beszólás a többieknek, mert pont én hangsúlyoztam, hogy mindenkinek szíve joga, érdekli-e az epilógus, de ha senki sem nézné, akkor olyan lennék, mint a stand-up-comedy Kék. :D
Benetnash
2011.09.12 22:16
Adri! Még mindig sajnálom, hogy abba akarod hagyni ezt a remek képregényt, de biztos vagyok benne, hogy igazán "ütős" befejezést fogsz fabrikálni hozzá (lehet, hogy szó szerint is "ütős"-et hehehe). Pumukliról pedig én is többet szeretnék megtudni ;) nekem ő az egyik kedvenc karakter... Gerba a másik ^^ remélem ő is szerepel még egy kicsit. Vagy csak a Henrikes téma lezárása zajlik épp?
narghil
2011.09.13 09:09
Oké, én mondtam folyton, hogy "igazságot Henriknek!", megkaptam.... :( De azért nem egészen erre gondoltam, nyüszz... :( :D Az első rész máris telitalálat. Mi lesz, ha 39 rész után újra lesz ihleted, kedved, erőd, energiád...? ;)
Adri
2011.09.16 23:50
Benetnash: a legújabb epi-részhez is írtam, de nem csigázlak: péntekenként lesz Henrik és/vagy társai (úgy értem, emberek) rész, keddenként meg a Gerba-sirályok-szellemek tengely. :) Az "ütős" pedig... találó. ;) narghil: telitalálat? Remek, annak szántam. :D És ne aggódj, "lesz még rosszabb"! ;) Az ihlet, kedv, energia kérdésre pedig azt mondom, mint a sztorira is: várjuk ki a végét...
Tamás
2014.06.09 18:49
Na ideértem végül. Nem vagyok boldog, hogy nemsokára elfogy a néznivaló, de valahol mégis, mivel rengeteg élménnyel gazdagodtam általa és remekül szórakoztam. Most pedig belevetem magam a végjátékba :)