Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Vadállat

2011. december 16. 10:00 • Adri

Általános felsőben a tornatanárnőnk ezt állította (a futás ellen nyafizó kórusnak címezve): aki nem tud lefutni 1600 métert, az az ágyban sem bír ki egy menetet.
Na, nem mintha ennek túl sok köze lenne a mai részhez. :)Végére opcionális zene: The House of the Rising Sun. :) Dzsó biztos már gitározná, ha magánál lenne... (a gitárja. Is.)
-----------------------------------------
u.i.: megelőzve a kérdést: most is véletlenül rajzoltam kisebb melleket (csak ezúttal a Ló Nőnek). :) TÉNYLEG kéne szereznem valami arányérzéket, hol lehet kapni?

Előző rész:
Ne gondolj bele
Következő rész:
Pixelhibás

Hozzászólások

narghil
2011.12.16 10:17
Szegénykék... nem is tudom, melyiküket sajnáljam jobban és miért... ;) :D De hogy tudott így Joe SMS-t írni a kimaradásáról Henriknek..?
Adri
2011.12.16 11:03
narghil: mert azt még azelőtt írta, mielőtt elkezdte volna faragni a furulyát, mert látta, hogy az el fog tartani egy darabig. :)
Kebor
2011.12.16 13:57
Ezek viszont úgy látom nem annyira kicsik. captcha: biza
Senok el Tirun
2011.12.16 22:18
Mintha a Bűvös sárkány csodálkozna mit keres errefelé... Vagy az egyéb állat akart lenni? Bocsi, nem vagyok olyan állapotban, hogy azonosítsak dolgokat. Vagy három napja éjfélkor fekszem, hogy hajnali háromkor keljek fel... Aztán hatkor ismét. Captcha: "frog". Ez szerintem Szókratészre volt egy utalás - csak nem egészen Dzsó-ékig lett elrúgva? :D
Gaboris
2011.12.17 16:08
OK akkor gondolom a Ló-ság nem ragályos harapással terjedő akármi szóval vissza a kíváncsi várakozáshoz. :D Amúgy wow Dzsó nem valami fitt személy. Persze suliban én sem tudtam lefutni a 12 kört lihegés nélkül, de én túlsúlyos voltam. Neki mi a mentsége? XD @Sen: Szerintem tuti, hogy a bűvös sárkány az, de nagyon fájt mikor felfogtam. :P
Senok el Tirun
2011.12.19 19:56
Gondolom az, hogy többnyire lassító hatású drogokat használ. Nem csak az egészségnek nem tesz jót, de még a testi erőt karbantartáshoz szükséges fizikai aktivitás mértékét is nagymértékben csökkenti.
Adri
2011.12.22 18:24
Kebor: akkor nincs baj (max. tényleg az én szemmértékemmel :D). Senok el Tirun: bizony, ő az, és csak azért jött, mert azt hitte, szólítják. :) Jobb éjszakákat! Gaboris: vicces, de eredetileg épp azt akartam érzékeltetni, hogy milyen sokat futott, csak lerövidítettem a narrátor "bubi" szövegét, és így a távot is. :D Egy ilyen egyszálbélű alaktól ez életszerűbb is, de az sem rossz magyarázat, amit Senok írt.