Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Eligazítás

2011. szeptember 9. 00:00 • Adri

A képregény itt véget ér. A bal oldali menüben azonban láthattok egy új menüpontot: "A történet vége". Kattintsatok rá, nyugi, először egy választási lehetőséget kaptok. Döntsetek okosan, figyelembe véve, amit előbb írtam az epilógusról (ld. kapcsolódók).
Fontos! Ezeknél a részeknél 1. nem lesznek kapcsolódók 2. nem lesznek címkék 3. nem küldjük el őket RSS-en. Azért van így, hogy az epilógus valamelyest független maradjon az eredeti képregénytől, hogy ha egyszer "ne adj Isten" újrakezdem, ne legyen zavaró. Tehát az epilógus csak egy lehetőség...
Az oldal itt marad így, ahogy van, de ha valakinek nincs feed-je, vagy kíváncsi esetleges majdani egyéb alkotásaimra is, regisztráljon a Dzsembori oldalán! Ha a képregényeinkkel (Tortáét is ideértve) vagy a játékainkkal kapcsolatban lesz hír, rögtön értesültök róla. Ez, ahogy Tura is írta, évi 0-3 levélkét jelent csak, tehát NEM spammeljük tele a postaládátokat. Szerintem ez a kicsi árukapcsolás vállalható annak is, akit esetleg hidegen hagy a Dzsembori. ;)
u.i.: kommentelni viszont LEHET az epilógus-részeket! Ma jön az első...
u.i.2: ...vagy újra végignézhetitek az egészet, akár elölről, akár hátulról, akár a legördülő menüből...

Előző rész:
Így született
Következő rész:
Ejnye, no

Hozzászólások

Senok el Tirun
2011.09.10 08:29
Dzsemborira pusztán emiatt is érdemes lenne regisztrálni, de akik még nem tették volna, higgyék el, hogy enélkül is megéri, szóval akiknek tetszett Adri eddigi munkássága, mindenképp tegyék meg!
Gaboris
2011.09.10 11:54
*Space billentyűt bámulja* (????: Inkább itt is átveszem. Nem erősségünk a regisztrálgatás, de az eddigi munkáitok miatt teszünk majd egy próbát. ;))
rotyogo
2011.09.10 19:48
//// /// // / Leménykedem a legjobban...