Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Második áldozat+dzsemboris hír!

2010. október 29. 10:00 • Adri

Rí ötlete remek*, de balul üt ki. Meg tűz is. Hálivúdiasan....***és mivel nem is akart rosszat, az utolsó címkét idézőjelben értsük!
**...ami nem egyenlő a hepienddel...
A kapcsolódókban egy kis segítség, a madárijesztők előéletéről és arról, a sirályok pl. honnan ismerhetik a "valakit".
--------------------------
HÍR EGY! Duracel Malacka újabb színezéssel örvendeztet bennünket!
HÍR KETTŐ... *dobpergés* Végre megérkezett régen várt (már aki... ;)) játékunk, a Búsuló! Letölthető innét. :) És hogy esetleg annak is legyen kedve végigvinni, aki eddig csak a képregényt olvasta: az itt megígért módon, Henrik verstöredékét egy búsulós NPC (=statiszta :P) szájába adtuk. Keressétek meg! Jó szórakozást! :)

Előző rész:
Zenei oszlopos
Következő rész:
Zénón emlékrész!

Hozzászólások

Senok el Tirun
2010.10.29 12:14
A test elpusztulhat, de ha érez, lelke is kell legyen, ami halhatatlan... És úgy végre elég közel kerülhet a választottjához, mert az nincs annyira helyhez kötve. Meg még meg is menekülhet, ha jön egy jól időzített zápor - csak kicsit csapzottabb lesz. De legalább végre megszabadul a fészektől a fején! (Éltessük az optimizmust!)
Nandoo
2010.10.29 14:05
Aranyos a saját szomorú módján.
Benetnash
2010.10.29 16:32
De hisz ez hepiend! Ami nincs, az nem fáj. :) ...mintha éreznék valami rejtett utalást a madárijesztőlány reakciója és Jucus között... Te! Adri! Te mit készülsz megmerényelni épp!? :O
Torta
2010.10.29 18:17
áh, ez így elég szomorú... viszont két kérdés: honnan volt Rí-nek cigije? ÉS hogy tudta meggyújtani?
Senok el Tirun
2010.10.29 19:53
Tűz dolgában mindig számíthatsz egy bizonyos szellemre... ;) Amúgy meg 'kiprószáltam' a Búsulót -eddig jó, csak némi helyesírási hibával futottam össze (a postás nem igazán használ ragokat) A maci fájt. U.I.: "Nyugalom! A hosszú élet ritka!" -> Ismerős, én is így szoktam húzni az öcsémet, ha amúgy is dühöngő, pszicho-alapon gyilkos-hangulatban van... (Capcha meg 'jaaj')
tura
2010.10.29 20:08
Senok: A postás szándékos ;)
nevemnemede
2010.10.29 22:29
Az ing miatt hasonlít...? Baromi jól elkaptad az arckifejezéseket ezúttal (is)!:)
Kebor
2010.10.31 09:16
De hogy milyen meghatóan nézi ez a szalma-Jucus, ahogy ég Henrik a máglyán, pedig csak a cigarettától égett ki és nem pedig a lovak dobálásától.
Adri
2010.11.02 12:18
Senok el Tirun: egyetértek, optimizmus! :) A halál nem a vég, csak egy állomás a sok közül. Nandoo: köszi. :) Benetnash: így is fel lehet fogni, de ez esetben csak a fiúnak hepiend. ;) Amúgy Henrik-Jucus és a két madárijesztő csak hasonlítanak, de NEM alterego-k (főleg, mert utóbbiaknál kölcsönös az érzés ;)), tehát nem kell aggódni hús-vér hőseinkért. Torta: sajnálom, ha elszomorítottalak... A kérdésekre viszont nekem sincs válaszom - ez olyan rejtély Rí-nél, mint a tégla, amikor a tükörképét akarta megmenteni. :) Búsuló postás: őt a Napirajzos automatikus tárgyeset ihlette, \"kicsit\" kiterjesztve mindenre. :D nevemnemede: igen, az ing. És köszi! :) Kebor: szóval Te megtaláltad a verset, de rendes vagy és nem spoilerezel? ;)