Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Vége - és mégsem

2011. szeptember 2. 10:00 • Adri

A kép után elmondom, mi van, mi nincs, illetve mi lesz.Tehát vége van... az egyszerű, kedves, könnyed, "sima" Adri-képregényeknek.* Nincs ihlet, elfáradtam, meguntam, nem erőltetem tovább, bölcsebb ez így, egyelőre. Igaz, tervezem, hogy egyszer újrakiadom, újrarajzolom, és ha jönnek ötletek, akkor lesznek benne új részek is, de ez még képlékeny, szóval vagy igen, vagy nem... NEM ígérek semmi olyat, amit nem tudok biztosan betartani. A kreativitásomat semmiképp nem fogom elfojtani, de elképzelhető, hogy más formában fogtok vele találkozni... Érdemes figyelni a Dzsembori oldalát is.
Minden személyes kiemelés nélkül: aki valaha is, valamilyen formában olvasta, kommentálta, kritizálta, ihlette, segítette, ajánlotta, fenntartotta stb. ezt a kis webcomic-ot, MINDENKINEK szeretném itt és most megköszönni!!!!!!! (<- tudom, Pratchett mit mond a 3-nál több felkiáltójelről, de ez jár Nektek! :)) Legyetek jók, fel a fejjel, ne szomorkodjatok még véletlenül sem, bár szerintem ezt felesleges is mondani, mert az a képregény túlértékelése lenne. ;) Van még rengeteg jó webcomic, külföldi is, magyar is, több is, mint amit kilinkeltem ide.
Eddig is nyitva állt a lehetőség, de itt a finisben különösen ajánlom figyelmetekbe: aki szeretné megírni, mi tetszett, mi nem tetszett a képregényben, esetleg mit hiányolt belőle, vagy van ötlete, hogyan lehet/-ne/-tett volna jobbá tenni tartalmilag, formailag, technikailag a honlapot, a phonix88 [kukac] gmail [pont] hu - ra várom levelét. Mert érdekel. És válaszolok.
*VISZONT: lesz egy kb. 40 részből álló levezetés, EPILÓGUS a képregény hőseinek további sorsáról. Ez azonban egy külön oldalon lesz majd elérhető, ha eljön az ideje (egész pontosan jövő kedden lesz egy "Innen jött" jellegű kulisszatitokba tekintős izé, és jövő pénteken kezdődik a móka). Másrészt: ezek a részek nem lesznek feltétlenül kedvesek, vidámak, és könnyedek. Sőt. Aki úgy dönt, hogy követni fogja, legyen erős. Szóltam...

Előző rész:
Gáncs
Következő rész:
Így született

Hozzászólások

Duracel Malacka
2011.09.02 10:09
Hümmm. Semmi sem tart örökké. Kár :-( Azért jó lett volna 400-at elérni
tura
2011.09.02 10:37
Ha az epilógust is beszámítjuk, talán meglesz a 400 ;)
Szerzetes
2011.09.02 11:38
Duracel Malacka: vagy többet is!
narghil
2011.09.02 15:22
A maják több mint egy évet tévedtek: A világ vége 2011.09.02.-án jött el. :( Ne szomorkodjunk... A helyzet az, hogy napi rendszerességgel olvasok vagy tucatnyi webképregényt. Most a legjobb szűnt meg. Tényleg. Örülni csak annyiból tudok, hogy a csúcson hagytad abba. Inkább a hiánya hagyjon bennünk űrt, mint a méltatlan befejezés fájdalma, amit egy belefáradva rajzolt folytatás eredményezhetett volna. Esetleg. Bár Rólad ezt is nehéz elhinni, még ha Te mondod is. :)
Kebor
2011.09.02 22:10
Sebaj, addig is várunk türelmesen. Egyelőre hagyjuk a művésznőt pihenni, mert ennyi kaland után tényleg szüksége lesz töltődésre. Addig is kívánjunk neki sok sikert, erőt kitartást, mert újabb félév kezdődik mindannyiunk számára. Mindenkinek szüksége lehet sok időre, míg újra ihletet kap. Addig is Adri pihend ki magad, okosodj, erősödj. http://www.youtube.com/watch?v=8gRHZozTe0g
Kebor
2011.09.02 22:11
Nem baj egyébként, ha nem lesz nagyon kedves és vidám az epilógus, majd besegítek.
rotyogo
2011.09.02 22:18
:_( De hát ez van. De kitudja. Minden vég valaminek a kezdete. Kíánok kellemes pihenést, és feltöltődést:). Emelem virtuális kalapom az egyik legjobb képregény gazdája előtt:)
Gaboris
2011.09.02 23:59
... *Megy és felakasztja magát* (????: ÜLJ VISSZA A HELYEDRE TE NAGY GYEREK! Ok most én beszélek dramatizáló uraság helyett. A gyerek életében először(Szó szerint!) sokkot kapott. EZT nem várta volna amit az is mutat amit a legutóbbi részben írt. DE az én támogatásommal megérti, hogy ez nem a világ vége és természetesen kéz és lábtörést kíván a következő félévre. Nem igaz?) *A kötelet bámulja* (????: Na mind1 legalább lesz ideje felzárkózni az eddig elmulasztott részeken és az új képregénykészlet is alapos felejtőerő lesz szóval ezt még ÉN is köszönöm. :) Amúgy egy dolgon ÉN akadtam fenn, hogy ez a nagyfejű is hasonló véget képzelt el egy saját jövőbeli történetéhez szóval lehet ezzel lesznek még visszaköszönő problémák. :p De mind1, további jó munkásságot kívánunk és amint a CAPTCHA is mutatja "muti" majd a fejleményeket. :D) *Babrálja a kötelet* (????: AZONNAL HAGYD AZT BÉKÉN!)
nevemnemede
2011.09.03 09:00
... ..... ....... ........ képregényben mondom el: http://imageshack.us/photo/my-images/854/adrifuuuu.jpg/
Bélapádfalva
2011.09.03 10:42
Nevemnemede: Pontosan valami hasonlóra gondoltam. :) Kár, hogy vége, de legalább imádtam minden egyes részt. :)
Alucard67
2011.09.03 12:19
Szomorúan hallom. :( Hiányozni fog ez a képregény, jókat nevettem a két szellemen, Pistin & Gerbán, Jucuson & Henriken (remélem az ő sztori szálukról is lesz valami abban az epilógusban). Mit mondhatnék, megértem ha már nem élvezed, ha már inkább csak nyűg, de azért remélem, egyszer ismét feltöltődsz új ötletekkel, lelkesedéssel, és egyszer visszatérsz. Addig is marad a szomorú capcha izé nozi törlés. R.I.P Adri's comic (de azért várjuk a feltámadást :D )
Senok el Tirun
2011.09.03 14:08
Egy dolog biztos. Hiányozni fog! Ez a képregény olyan, mint némely hosszabb minőségi könyv-, film-, illetve egyéb sorozat... Amíg tartott, kíváncsiak voltunk, mi lesz a vége, mert mindig volt benne egy újabb csavar, vagy poénos jelenet és miután vége volt egy kalandnak, még nem állt meg a történet, hisz egyrészt a karakterek éltek tovább (már aki :P), másrészt voltak érdekes karakterek, akikkel megismerkedtünk, és azokkal mi is történt, miután elváltak a főhősöktől... De miután vége volt óriási űrt hagyott bennünk a hiánya, amíg nem találtunk valami hasonló művet, ami pótolta azt - és persze aminek szintén a "rabjai" lettünk, amivel a jól ismert kör ismételten bezárult. Már csak azt remélem, hogy nem sieted el azt a befejezést. A türelmetlen rajongók idegeit nyugodtan rángasd még addig, amíg biztos nem vagy benne, hogy a lezárás a legtökéletesebb nem lesz s elolvasása után mosollyal az arcunkon hagyjuk ott a képernyőt! Ezt a képregényt magadért kezdted el és bár fáj, hogy vége, csináld azt, ami téged boldoggá tesz! Ha ehhez az kell, hogy befejezd a sorozatot, ám legyen. De remélem, hogy találkozunk még másutt... Interneten keresztül, vagy élőben, nekem mindegy! XD
Benetnash
2011.09.03 23:23
Hát ezt szomorúan hallom :( Mindenesetre kíváncsi vagyok az epilógusra, és remélem, hogy egyszer majd újult erővel folytatod a képregénygyártást! :) Addig is minden szépet és jót Neked, és azoknak is, akik velem együtt olvasgatták a történeteidet!
Karex
2011.09.05 12:52
Nincs is április 1-e....ezért így ezt olvasni eléggé szívszorító :( Adri pihenj, szerezz ötletet..néha csak az utcán hever ;) Én (és még sokan) mások köszönjük a feledhetetlen perceket amiket eme képsoroknak köszönhetünk :) Várunk türelemmel amíg egyszer csak bejelented hogy itt vagy frissen,üdén tele új ötletekkel :) Előttem már sokan kifejtették gondolatukat, újat már én se nagyon tudok hozzátenni...csak annyit h HIÁNYOZNI fogsz nekünk :'( (Karex most keres egy sötét sarkot és férfiasan pityereg)
rotyogo
2011.09.05 17:39
mit mondhatnék... Nekünk csak egy dolgunk van. Biztatunk Adri, és várunk. De hát ki tudja... Azért reménykedem, hogy valamilyen formában ismét láthatjuk Adri alkotóasszony munkátit:D (Nem mondom ki mire gondolok, és mindenkit arra kérek, ne pórbálja lelőni:)
tura
2011.09.05 18:34
Aki szeretne e-mailben értesülni a jövőben arról, hogy Adri mibe építi majd bele a kreativitását, az regisztráljon bátran a dzsembori.hu-n. Évente 0-3 hírlevelet küldünk a regisztráltaknak és mivel Adri a Dzsembori tagja, ezért ha valami ügyeset csinál, akkor arról hírt fogunk adni ;)
Senok el Tirun
2011.09.05 22:48
Én már egy ideje fenn vagyok. :) http://www.youtube.com/watch?v=4hkKagR2-Z8 Csak a kapcsa miatt, mert "cian", és ugye a dzsembori is szóba került... ;)
Ross
2011.09.05 23:07
Így múlik el a világ dicsősége... Előbb Gépember, majd Te... A klasszikus, képregényfesztes hármasunkból már csak én maradok?
Adri
2011.09.06 20:30
Nem írok mindenkinek külön, de csak azért, mert amúgy is nehéz megszólalni... Nagyon meghatottatok mindannyian, látom, mennyire szerettétek a képregényt. Nem tudtam, hogy egyszer ennyi ember szívét fogom hirtelen összetörni. :( De bármennyire is szomorú vagyok, és sajnállak Titeket, egyelőre kiürült az ihletbolt, és nem akarom kiszúrni a szemeteket izzadságszagú darabokkal. Így, ha nem is örökre, de egy darabig biztos visszavonulok a képregénytől (leszámítva az epilógust, persze!). Talán az is a baj, hogy sok más is történt velem az elmúlt időben, rendet kell rakni a fejemben. Ezért is köszönöm a pihenésre buzdító jókívánságokat. :) Lehet, hogy soha nem térek vissza, lehet, hogy egy fél év múlva, lehet, hogy másfél... Addig is "viszlát, és kösz a halakat"! :)