Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Valószínűtlenségi mező

2011. július 19. 10:00 • Adri

Emlékeztek még az Anter és Bibe közötti konfliktusra?* Most egy másik bölcs közelít a másik fél felé...Ez a rész megmagyarázza azt is, amiről esetleg nem is akartunk tudni... És láthatunk igazi daru-dísztollat, avagy dísz-darutollat is. :)
(*ha nem, nézzétek a kapcsolódó két részt. Aki még újabb erre, az jó, ha a szereplőlistát is megnézi az Adriról rovatban. ;))

Előző rész:
Szikra
Következő rész:
A mentő feladat

Hozzászólások

Bélapádfalva
2011.07.19 14:02
Ez most azért van, mert végül elolvastad az Útikalauzt? :) Amúgy vicces, főleg az utolsó kép.
Senok el Tirun
2011.07.19 14:34
A Mester megint oktat. És végül csak megtalálta a sapkáját. ;) Cápali és Cápeti a medúzával, oké. Ariel meg Ficánka rendben. De mit keres ott az a degenerált szivacs? A melegtől már amúgy is tűréshatáron vagyok, attól meg még télen is irtózom. Brrrr...! //Srí és Rí még csak hagyján, de a fióka pöttyei (amik alapvetően természetesek, ugye) elhelyezkedésükből fakadóan meg egy bizonyos békára emlékeztetnek engem...// Capcha meg "sokk".
meerkat
2011.07.19 23:54
Az utolsó kocka alapján a captcha "mese". És bocs a szőrözésért, de Spongyabob és Patrik házai nem szomszédosak, köztük van Tunyacsáp háza. ;-)
Torta
2011.07.22 13:12
áh, istenes az utolsó képkocka :)...
Adri
2011.07.24 17:57
Bélapádfalva: nem, még nem olvastam, de az Alapítvány-trilógia első két kötetét igen... Ott is szó esik valószínűségekről. ;) Senok el Tirun: az a degenerált szivacs sokáig életben tartotta a némettudásomat, mert ezen a nyelven néztem. :D Mintha említetted volna már ezt a folt-hasonlóságot, de megerősítem, hogy csak véletlen. :D Talán egy szebb, újabb verzióban bolyhosabbra rajzolom a fiókákat, és nem lesz olyan feltűnő. meerkat: affrancba, tényleg, pedig az a Húsvét-szigeteki fej olyan jellegzetes. :P A házak remekül kifejezik lakóik személyiségét. :) Torta: köszi! :)