Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Nagy, üres hely

2009. január 23. 20:46 • Adri

Elnézést kérek mindenkitől (rossz kezdet, tudom :D), de mivel nem volt időm a tanulás miatt ELEGET rajzolni, régi, szép emlékű biomatematika órák rajzocskáit csempésztem ma be, kicsit fapadosan. A minisorozat ablakokból áll, "nagy, üres hely" címmel, mert ami "lékek" keletkeztek jegyzeteléskor, rögtön kitöltöttem őket. :) És mert......Jucus és Henrik már ekkor is léteztek. Itt pölö unatkozik szegény lány. Bezzeg az a néni nem, aki csukott ablaknál próbálja elűzni a galambot, hiába.Henrik is csukott ablaknál dohányzik... :) Aztán ott van Bundi, aki nem az a Bundi, aki Henrik kutyája. És egy emo. :)Aki kötekszik, meglakol. ;)

Előző rész:
Bagoly mondja
Következő rész:
Horror vacui

Hozzászólások

Nandoo
2009.01.23 21:10
Egy kicsit hasonlít a Garfieldhez :) Vannak benne olyan képsorok amikor épp egy ablak van. Nem rosszak, és jó látni néhány "új arcot"... vagy régit?
LeonCL
2009.01.25 14:42
Nem is tudtam, hogy a szellemek is el tudnak ájulni... XP ... tudom, meglakolok :)
Adri
2009.01.25 21:39
Neeem, nem lakolsz meg (...annyira ;)), mert jó volt a felvetésed. Tudom, nem egyértelmű, de ő nem szellem akart lenni, hanem egy RPG Maker-es játékokból való nyálka, szemmel, szájjal és kézzel kiegészítve; ők pedig kilapíthatók. :)
pimas
2009.01.25 21:51
ezekben szerintem az a szép, hogy nincsenek "megcsinálva", spontánok, mindennek a kezdetét mutatják, amikor még csak terv volt a mostani átfogó képregénysorozat. Ez kb. olyan, mint amikor a "füzetemet"* olvasgatom, és találok benne a mostani kész dalszövegeimhez csírákat, sorokat, amiket akkor még más környezetbe akartam beilleszeni. *füzet, ami nálam azt jelenti, hogy három-négy speciális füzet, melyekben elejétől végéig szövegcsírák, próbálgatások, verziók, helyenként kész dalszövegek és hozzáfűzött kommentárok vannak.
Tamás
2014.05.17 18:49
Hali! Úgy tűnik a Gerbás oldal megszűnt, ahol ezek a képek voltak. Pedig ki nem hagytam volna őket :) Na de nem vagyok telhetetlen, mert még így is sok-sok izgalom és mestermű vár rám :D
Adri
2014.05.18 15:52
Tamás: hát igen, történtek költözések. :) Ha találsz még hiányzó részeket, írj az e-mail-címemre (ld. Adriról rovat), és elküldöm Neked a teljesebb élményért. (Ezek a firkák speciel tényleg nem tudom hirtelen, hol vannak, de a képregények megvannak mind. :))