Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Kaszkád

2011. július 26. 10:00 • Adri

Baljós kezdet szociológiai felütéssel......és a folytatás is az, csak másért.
(Katalógus: tkp. jelenléti ív főiskolai/egyetemi előadásokon. Változó, hogy egy tanár szokott-e egyáltalán tartani katalógust vagy sem, és ha igen, milyen gyakran, ahogy az is, miképp szankcionálja a hiányzókat - ez adja a dolog szépségét. :))
-----------------------------------------------------------------------------------------------
u.i.: a háttérben a Dugonics téri szökőkút, nem Henrik agyvize forr, bááár...
u.i.2.: Jucus bátyjáról volt egy röpke itt.

Előző rész:
A mentő feladat
Következő rész:
Csókolom, mit tetszik? =)

Hozzászólások

nevemnemede
2011.07.26 10:31
Szerintem pofátlanság, hogy a hallgatók egy ilyen helyzetben nem küldhetik el a tanerőt melegebb éghajlatra. Kornél rulez. Jucusnak ideje lenne felkeresni egy pszichiátert.:P
Senok el Tirun
2011.07.26 12:35
Huppszika, Jucus azt hiszem saját maga szerint is túlreagálta a dolgot... Talán mert van alapja? Capcha szerint amúgy kutya "baja" Henriknek - és szerintem is kapott már nagyobbat is korábban. Amúgy meg azt a "próbarészt" élesben is betehetnéd, ne kelljen így külön linkelgetni ha utalás van rá, hanem mehessen a "normális" kapcsolódókhoz.
Bélapádfalva
2011.07.26 17:11
Szomorú. Ez már a boldog katarzis előtti kötelező utolsó konfliktusra emlékeztet. :D
Torta
2011.07.26 17:53
Nem is arcon, szemen csapta :P Már csak az érdekel, hogy Jucus hirtelen felindulásból csinál ilyeneket egyszerűen, vagy csak nem szereti, ha valamelyik rokonát osztják.
Kebor
2011.07.27 09:12
nevemnemede: Alighanem igazad van. Most aztán majd Jucus kezdheti el Henriknél a kármentést. :) Remélem ezt Henrik nem hagyja annyiban.
Gaboris
2011.07.27 09:41
Óh APÁM annyira aranyos az az utolsó kép... eltekintve a megvakult Henriktől. XD Ööö nem tom, de mi a baja a szemes gyereknek a 2. képen? O_o" Talán túl korán van az előadás? :D Én sosem törődtem a katalógussal ugyanis asszem az egész DUF-on én voltam az egyetlen tanuló aki MINDEN létező előadásra bejárt mégha nem egyszer egyedül is ült a teremben... Persze fontos hozzátenni, hogy az esetek 90% az egész idő alatt aludtam, de akkor itt az elvekről van szó! :p Amúgy én is hasonlóképp gondolkozok mint Henrik, legalábbis sosem gondolnék arra, hogy külföldre menjek... alig olyan egy hete egy rokonom ezért mondta nekem, hogy "Hát te egy AKKORA lokálpatrióta vagy, hogy az már NA!", bár nem tom pontosan ez most jót jelent-e. X)
Senok el Tirun
2011.07.27 09:52
"A szemem!" - - > A kedves unoka meg a szakdolgozata. Lokálpatrióta: bontsd elemekre. Lokál, mint hely, helyi, patrióta jelentése hazafi, azaz mindenféleképpen kiállsz a saját otthonodért-pozíciódért, onnan el nem mozdulsz, még ha bombázzák is, lehet csak képletesen, de akár szó szerinti jelentés esetén se.
Adri
2011.07.27 11:35
nevemnemede: pofátlanság, de attól félek, nem teljesen valóságtól elrugaszkodott példa... Ugyanakkor az én sulimban a tanárok mind angyalok. *fütyörész* :D Kornél meg részben pont a Te kedvedért volt. ;) Senok el Tirun: igazad van, betehetném, de nem akarom ilyen állapotában, megrajzolni meg most nincs kedvem, sajnálom. ;) De kaptok helyette mást. :) Bélapádfalva: a hosszú mondatokban csak két szó hibádzik... ;) Torta: most már van 'pofon' címke, abból talán kiderül. :) Kebor: a következő részből kiderül, de azt hiszem, itt a csend is árulkodik... Gaboris: igen, Senok kb. jól mondja, az unoka úgymond nem nyerte el a tetszését a srácnak - bár ezek szerint mégis aranyos lett, ha nem olyan feltűnő. ;) És amikor egyedül voltál a teremben, akkor is aludtál? :D Henrik mondatából nem _feltétlen_ következik, hogy marad, csak bizonyos véleménnyel van a kiutazásról... Hogy röviden írjak én is a témáról: én is megpróbálok itthon boldogulni, amíg lehet, de nem is igazán azért, mert hazafi/honleány volnék, hanem inkább fatalista. :) Úgy érzem, talán mégsem véletlen, hogy egy adott időben, egy adott helyre születünk. Igaz, elismerem kicsit frusztráló, mennyit kell küzdeni a fennmaradásért kicsi hazánkban ahhoz képest, hogy kb. kétfogas állapotom óta azt mondogatják az okosok, változni fog a helyzet, és jobb lesz... Viszont, még MINDIG jobb, mint a Vadonban, ld. "ölj, vagy megölnek, falj, vagy felfalnak!". :)
DuracelMalacka
2011.07.27 12:35
ATanerö engem nagyon emlékeztet Cica bácsira az Alsó tízezer c. blogképregényből
nevemnemede
2011.07.28 19:53
wow! megtisztelő.:)
Adri
2011.07.31 16:04
Duracel Malacka: lehet, hogy tudat alatt befolyásolt. :) nevemnemede: :)
rigó
2011.08.19 18:23
na ez már ráfért a srácra igazán... :D
Adri
2011.08.20 12:30
rigó: ez szarkazmus? :D