Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Szereplők jellemzése

2009. január 9. 16:05 • Adri

A már megígért "feladat" a következő lenne: úgy gondoltam, lesz egy 'hősök' rovat, ahol rövid bemutatót lehetne olvasni a szereplőkről. Ez főleg az újonnan érkezők kedvéért lenne, ezért kérek segítséget a régi olvasóktól, hogy akinek van kedve egy pár mondatos ismertetőt írni, az bátran válasszon ki egy karaktert a tizenkettőből, akik MÉG maradtak: Bibe - Gerba - Gerba sofőrje* - Jucus - Rí - Srí - Szókratész - Vörös - ÉS Gergő. A kommentekben lehet "jelentkezni" és a kész "műveket" leírni. :)

Adri comics karakterek

*igen, neki még nincs neve, de ez nem baj. :) És bizony az ő kollégái nincsenek még ott, meg a csirkék sem, majd ha többet szerepelnek, talán... (Viszont lehet, hogy Gergőt hiba volt kihagyni. :P Pótoljam?)
*időközben a Pisti nevet kapta. :)

Előző rész:
Kacseffi
Következő rész:
Lányos apa

Hozzászólások

Nandoo
2009.01.09 21:08
Stipi-stopi enyém Henrik :) Róla a legegyszerűbb írni, hiszen eléggé "nagy" szereplő... Amúgy meg lehetne szavazást tartani a Gerba sofőrjének :) (Szerintem Pisti lenne a jó név... ennek az oka az egyik osztálytársam... :D )
Majominia
2009.01.10 16:35
Kék - Visszajáró, cinikus és kárörvendő lélek, kéttagúan szellemes és szellemesen kéttagú csapatának egyértelmű vezéregyénisége. Hullajó hullakalapja egy nyúlhullából készült, melytől még az élete árán sem válik meg. Zénón - A latin mondás kedvenc legyünkre is igaz, hiszen a név kötelez. A "nagy testvérrel" ellentétben azonban a mi Zénónunk paradoxonai nem igazán veszélytelenek.
SX
2009.01.10 17:54
Majominia: Nekem tetszik! :D Nagyon hangulatos, és frappáns jellemzések, én javaslom elfogadásra, bár Adri Úrnő szava a döntő ;)
Adri
2009.01.10 20:14
Nandoo, nyugodtan beírhatod ide is, ha készen van. De bízom benne, hogy Henrikről nem azért egyszerű írni, mert az egyénisége annyira bonyolult, mint a 3x3-as amőba... ;) (A Pistin majd gondolkodom. :)) Majominia, a jellemzéseid tényleg jók, sőt példamutatóak! El is fogadom őket, csak még két apróság: 1. Zénónhoz sződd bele a Zorán-rajongását is, 2. 'melytől még az élete árán sem válik meg' - az élete szót idézőjelbe teszem. ;) És beleegyezel, hogy a nevedet is odaírjam a jellemzések mögé majd? :) (SX: az Úrnő megszólítás tetszik... ;))
Nandoo
2009.01.11 09:51
Ö... Elkültem régen a dzs.hu-s e-mailedre de látom azt nem használod :P Itt van: Henrik: A történet egyik szálának főszereplője Jucus mellett. Kb 20 éves lehet, és egyetemre járhat (pontosan nem derül ki). Tudni kell róla hogy szerelmes Jucusba, de mivel nem meri kifejteni érzéseit a lány iránt, még csak baaráti kapcsolat van köztük. Van egy másik barátja, Gergő, aki ritkán tűnik fel, de akkor jő ötleteivel segíti Henriket a Jucussal való kapcsolat továbbfejlesztésében. A Ló nőt (aki megmentette Henrik életét) is láthattuk szerelmi tanácsadóként. Henrik szeret inni és cigizni (gyerekek, ne utámozzátok ^_^). Öltözködése nem nagyon tér el a mai divattól. Enyhén borostás és szeret eltűnődni az élet szépségein. Ennyi vót :)
Majominia
2009.01.11 10:44
"És beleegyezel, hogy a nevedet is odaírjam a jellemzések mögé majd? :)" Persze. :)
2009.01.11 13:10
Háát iigen... Bevallom, itthon kevésbé jut eszembe, mert Szegeden Bat-tel kérem le a dzs-s leveleket és úgy kényelmesebb. Tehát lustaságom áldozata vagy, sorry. :D A Te jellemzésed is teljesen jó, csak annyi, hogy a Gergőről és a Ló Nő-ről szóló rész külön lesz. Ettől függetlenül őket is elvállalhatja valaki, az nem baj, ha egyesült erővel is születnek szövegek. :) (Az a meglátás tetszett, hogy nem tudunk sokat az életkoráról, meg hogy mit tanul. :) De ezen talán segítek nemsokára...) Majominia: oké. :)
Adri
2009.01.11 13:11
Bocs, én voltam. Pedig azt hittem, beírtam a nevet. :P
SX
2009.01.11 16:22
Ló nő A Ló nő egy igazi mitoLÓgiai lény, a Kentaúrok fajából. Egészen pontosan egy valódi KentaHölgyhöz lehet szerencsénk, kinek evolúciós fejlődése okán már csak szemrevaló farpofái vannak lóból. Ha megpillantjuk, nem mindennapi látványban lehet részünk. Igazi loboncos hajjal rendelkezik, és mellesleg is elbűvölő, de kiemelkedik a tömegből levitációs képességei okán is. Nőiességét kihangsúlyozandó, szereti a mogyorót, és a férfiakat. Henrik megmentője, és segítője, hasznos ötletek tudója. Vattacukrot csak Colombo-kabátban eszik, még akkor is, ha nyár van, és hét ágra süt a nap. Kedves, és jószívű teremtés, ki ügyesen lavírozik a valós lét és a hallucináció határmezsgyéjén, mindig kétséget hagyva affelől, hogy vajon tényleg láttuk-e Őt, vagy csak képzeletünk játszadozott. Esetleg a LÓ szórészletek kiemelhetőek, de talán az már túlzás lenne. :)
Nandoo
2009.01.11 20:37
Hm... Te Adri! Van ez a kép itt fent ahol a jellemzendő (van ilyen szó? :D) jónépek vannak... de szerintem akinek megvan a jellemzése, azt kiikszelhetnéd... egy szép, piros, vastag X ...
rigó
2009.01.11 21:42
... mer' a Ló nő jó nő! :P jó lett a jellemzés, grat!
SX
2009.01.11 21:54
Köszönöm! :)
Nandoo
2009.01.12 16:47
Hopp... Most utólag eléggé tahóságnak érzem hogy kifelejtettem, de nem rossz jellemzések ;-) Gratuláció
Adri
2009.01.12 22:47
Nandoo: szerintem nem vagy tahó, maximum szórakozott. :) Mindenkinek köszönöm az eddigi munkáját, és hajrá-hajrá, még vannak karakterek! ...Amúgy folyton kiikszelni nehézkes lenne a képet, de jó volt a javaslatod, úgyhogy kicsit átírom a szöveget fent...
Nandoo
2009.01.22 15:33
Jucus: Ő Henrik mellett a másik főszereplő. Kb Henrikkel egy idős lehet, és kollégista (tehát egyetemre jár :D). Henrik szerelmes belé, de ő inkább játszik a srác érzelmeivel, és próbálja kihasználni. A barátairól nem tudunk sokat. Néha feltűntek, de fontos dolgot (még) nem tudok hozzáfűzni. A szokásairól sem tudunk sokat, de meg kell jegyezni, hogy ő is megcsodálja az élet apró örömeit, de néha nagyon rosszkor jön rá a "csodálkozhatnék". El lehet mondani a külsejéről, hogy szép lány, hosszú szőke hajjal rendelkezik