Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Gólyatábor - Pumukli

2010. augusztus 20. 10:00 • Adri

Kapcsoljuk a gólyatábort - kivételesen narrátor is van...Elnézést kérek mindenkitől, akinek maradandó károsodást okoztam ezzel a szóviccel. :) Remélem, aki ezt nem értékeli, annak a történet alakulása fenntartja az éberségét... Akarom mondani, figyelmét! ;)
MELLÉKLET: A Párkocka pályázatára küldtem ezt a képsort, de sajnos visszadobták. Nem is tudom, hogy a rajz minősége (Dzsó haja kicsit bénább lett, elismerem), vagy a témája miatt... Vagy mindkettő, vagy egyik sem? :D

Hozzászólások

Kebor
2010.08.20 18:46
Adri! Ez a képregény eszembe juttatta azt, hogy ha már egyszer ez a lány pumukli barátnője, akkor mi az a fabula: Pinokkió barátnője. :))))))
Zolesz
2010.08.21 10:59
VUZZS... hát ezen szakadtam xD
nevemnemede
2010.08.21 19:21
Felmerülő kérdések: a)Az első kockát ugye csak álmodja Henrik? b)Újabb vetélytárs Jucusnak?:P
Senok el Tirun
2010.08.21 21:40
A darura a pólón azért felfigyeltem! A fényképésznek mégiscsak sikerült lekapnia valamit? XD Mellesleg nem biztos, hogy az elsőt csak álmodta - elvégre kérték a blincset is, hogy hozza... Amúgy Henrik szinte minden nőnemű példányra ráhajt a közelében - túlteng benne a vadászösztön. S külön képsorról meg annyit, hogy az egyszerű meglibbenű függöny, és a beszívott állapotban látott libbenő függöny közöt óriási különbségek lehetnek.
Karex
2010.08.21 22:24
XDXDXDXD Az első képkockánál kezdtem reménykedni, a másiknál felcsillant a szemem :D Utánna tovább olvastan :) Adri megint nem csalódtam benned :D:D:D:D:D:D:D:D:D A "szóvicc" és a VUZZZSSSSS XD OMG....dupla röhögés volt :D
Kebor
2010.08.22 08:17
Adriiiiiii!!!! A fenébe is! Pont idén felvételiztem..... ÉS NEM TUDOK A GÓLYATÁBORBA ELMENNIIIII!!!! :( :( :( Egyébként kezdem sejteni ezt miért gólyatábornak hívják: Mert ezután helyenként megjön a gólya! :) :) :)
Torta
2010.08.22 13:42
vuzzs :D párkockapályázaton énis agyaltam már. pontosabban agyaltam, hogy agyalnom kéne valamin, amit beküldök.
Ross
2010.08.22 17:55
Remélem Pumukli visszatérő szereplő lesz, mert már most megkedveltem. :D A Párkockásoknak meg lófityiszt!
Adri
2010.08.23 00:15
Kebor: Ne kenődj el, később még akár Te is lehetsz főgólya. :) A második szóvicced kimondottan ütött. :D Zolesz: köszi. :) nevemnemede: a) \"velem ketten megegyeztek, én benne voltam, velem ketten úgy csinálták, biztos álmodtam\" :) b) lehet... ;) Senok el Tirun: az nem daru, hanem egy őrmester gólya, vagyis annak szántam, de elismerem, hogy béna lett. :D A Mestert amúgy még nem hoztam össze a természetfotóssal, de... jók a megérzéseid. ;) Henrik bizony \"vadász\", szerelemtől függetlenül, mint ahogy a valóságban a férfiak elég nagy része is ilyen (akinek nem inge...). A függönyt illetően: én is ezt akartam érzékeltetni Dzsó által. :) Karex: \"Adri megint nem csalódtam benned\" - megkönnyebbültem. :) Torta, Ross: Párkockáról: nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én azért is találtam ki nehezen \"anyagot\" a pályázatra, mert már túlságosan befolyásol az, hogy történetekben gondolkodom, és nehéz volt rövid-ütős \"pár-kockát\" létrehozni. Szerintem poénban legalább elértem az átlag Párkocka-színvonalt, így kicsit csalódott vagyok, de nem viszem túlzásba. :) Pumukliról: azt nem árulhatom el, milyen hosszú távra, de fel fog még bukkanni.
Nandoo
2010.08.23 02:46
Adri: Ez a zenei utalás az idézeted beírása után beugrott nekem és leestem a székről :D Beüt :D