Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

"Gondolj apádra!"

2010. június 15. 10:00 • Adri

Legyetek erősek: ez nem lesz vicces. De választ ad sok kérdésre, ha nem is mindre...Hogy is mondják ezt bizonyos helyeken? :) 'Apa elhibázott védekezése vagyok.'

Előző rész:
Autós verzió
Következő rész:
Hozzáférés megtagadva

Hozzászólások

nevemnemede
2010.06.15 10:09
szerintem ez vicces, de én gonosz vagyok.>:)
Gerusz
2010.06.15 10:56
Szerintem is. És én is elég gonosz vagyok. Hm... erős korrelációt vélek felfedezni.
Karex
2010.06.15 11:56
Szerintem is poén :D és az az arc :D Teccik hogy mindenki a kedvenc filmemből "idéz" :D:D:D:D:D:D (ellenőrző szó: anya XD )
Nandoo
2010.06.15 14:36
:D Ott a pont, Henrik.
Kebor
2010.06.15 17:43
Erre mást mit mondhatnék? ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=oSSMkMmQCeI (Amúgy a végén lehet, hogy Jucus rákap a bagóra, főleg anál után, állítólag spermaölő hatása van.)
narghil
2010.06.15 20:21
@Adri: Én jót nevettem... :) @Kebor: ANÁL után spermaölő...? Depláne JUCUSNAK...??? Te vagy valami nagyon extrém cigizési módra gondolsz, amivel forradalmasíthatnád a pornóipart, vagy fordítva lapoztad a bioszkönyvet... >:)=)
Nandoo
2010.06.15 21:13
Végbélcigi? Legalább nem lesz büdös a szája :D
SX
2010.06.15 22:41
@Kebor és a többiek, akik eltévesztették a honlapot: - Ez NEM Kerekerdő Lakói, se nem a Golden Gate (jelzem, egyik lapot sem szeretném megbántani, csak szemléltetek. Ugyanis legalább az egyiknek én is olvasója vagyok :) ) - Ha nem mondták el otthon, hogyan kell írni/viselkedni, elárulom, ITT nem így. Adri egy hölgy, aki bár néha pikánsabb dolgokat is sejtetni enged, korántsem közönséges, és Neki sem tetszenek az ilyen alpári megnyilvánulások Remélem, mindenki érti, és nem kell tovább magyaráznom az illemet. Kommentelni szabad, és jó dolog, de nem mindegy, hogy mit.
narghil
2010.06.16 10:32
@SX: Van igazság abban, amit mondasz, mégis úgy gondolom, hogy az eddigi kommentek nem mentek túl egy határon, mondjuk azon, amin a 2009.okt.13-as rajz sem ment túl, szerintem. @Adri: Ha csakugyan bántónak tartod a kommenteket, én a magam részéről máris bocsánatot kérek tőled! Te pedig légy bátor, és merd kimondani, ha ilyen adódik (remélem, soha többet), hiszen ez a blog a Te "műhelyed!" :)
jani a hős
2010.06.16 12:57
szerintem is SX némileg túlreagálta ezt a dolgot. jártál már az interneten, kemény srác? az olvasóktól kulturált megnyilvánulást elvárni 2010-ben nagyon naiv dolog. elhiszem, hogy Adrit ez bántja, de (sajnos) hozzá kell szokni. régóta követem ezt a képregényt és sok másikat is, de ez a pár kifogásolható komment nagyon elviselhető a máshol tapasztalható trollkodásokhoz képest. egyébként a képregény fenomenális. én meg nagyon ritkán kommentelek, de most nem tudtam megállni. kitartás Adri, csak így tovább!
pimas
2010.06.16 14:56
az itteni kommentelési szokások még bőven benne vannak az elfogadhatóban. Szerintem nem kell tovább menni a napirajznál ahhoz, hogy paraszt kommenteket találjon az ember. Persze, lehet menni tovább is, de azok a helyek már olyanok, ahol értelmes kommentelést várni felesleges (napiszar és társai)
SX
2010.06.16 16:17
Kemény srác? Hoppá. Ezen csak mosolygok :) Ahogy a kommented többi részén is. Azt pedig, hogy túlreagáltam-e, mindenki döntse el maga. Ha ti úgy érzitek, hogy Adri megérdemli ezt a stílust, lelketek rajta. Én tudom, hogy nem.
Kebor
2010.06.16 20:10
Nem igazán végbél cigire gondoltam, mert amikor kommenteltem már 24 órája nem aludtam( úgyhogy anál helyett orál). Elhiszem, hogy félreértésre adtam okot. @SX: Ha megbántottam volna Adrit, nos ezúton kérek elnézést. Ami pedig téged illet, el kéne gondolkodnod a többi kommenten is, mert bízom benne, hogyha egyik másik durvának is tűnik, Adri tudja , hogy ABSZOLÚT viccnek szántuk. Azon kívül pedig, hogy a Golden Gate-re hivatkozva bevallottad, hogy más lányok is érdekelnek nemcsak Adri, ajjaj. :(:(
Nandoo
2010.06.16 23:48
Na most már azt ajánlom hogy nyugodság, lassan kezd veszekedéssé fajulni a dolog, inkább várjuk meg mit mond Adri :)
Adri
2010.06.17 00:18
nevemnemede, Gerusz: konklúzió: gonoszak vagytok. >:D Na, jó, még mindig jobb, ha egy kevésbé viccesnek szánt részen nevettek, mint fordítva... Karex: volt egy ilyen blog is, ami csak ilyen Harcosok klubja-szövegeket gyűjtött. Csak sajnos elvesztettem a címét. :( :P Nandoo: az Achilles-pontra céloz a srác. ...és most a kommentekről: igazából a közönségesebb jellegű kommenteknél jobban fájt az, hogy SX-et bántjátok. Tudom, hogy a képregény talán már nem olyan ártatlan, hogy ilyen jellegű kommenteket ne bírna el (ahogy narghil rávilágított), illetve az internet többi részéhez képest ez a blog még mindig békés sziget (ahogy jani a hős (üdv az oldalon! :)) és pimas is írta). De talán nem túl idealista elképzelés, hogy az is maradjon, vagy még jobb. SX egy lovag, aki mindenáron megvédi udvarhölgye becsületét, ezért reagált csak a szokottnál ellenségesebben. Úgy vélem, ez megbocsátható Neki. ;) Kebor: a kommenteddel nekem (is?) az volt a bajom, hogy vulgaritása mellett, abszolút nem értettem, mire akarsz kilyukadni vele? Mármint értem a kapcsolódási pontokat (védekezés, cigi), de még helyesbítéseddel is kicsit abszurd. A gyomorsav is spermaölő hatású, nincs szükség cigire. :) Nincs harag, elhiszem, hogy nem volt Benned rossz szándék. Ám megkérlek arra, hogy ne személyeskedj SX-szel. Különben is, én megbízom benne, és megéhezni bárhol lehet, ha enni csak nálam fog. ;) (A videó amúgy telitalálat. :))
Torta
2010.06.18 08:02
szerintem nem volt annyira gáz Kebor hozzászólása, csak a zárójeles rész erősen utal a személyiségére :) A spermaölő hatás pedig ott érvényesül, ha egy srác dohányzik.
SX
2010.06.18 08:12
Számomra az a tanulság, hogy ma már azt oltják le, akinek nem tetszik a csúnya beszéd. Elhiszem, hogy nem menő intelligensen hozzászólni, de ennyire? Köszönöm a felvilágosítást minden hozzászólónak.
jani a hős
2010.06.18 12:14
szerintem menő intelligensen hozzászólni. nem intelligensen viszont sajnos már megszokott. szerintem megbocsátunk SX-nek a "kirohanásáért" :o) mondjuk nem értem, miért mosolygott a kommentemen, szerintem nem vicces, amit írtam, inkább szomorú... a "kemény srác" jelzőt visszavonom, nem tudtam, hogy Adri pasija vagy :o)
pimas
2010.06.20 13:23
itt végülis Adri mondta ki a legkerekebbet, úgyhogy kb. maradjunk is annyiban. És itt egy félmondat erejéig megvédem SX-et is, miszerint tényleg egy lovag. A támadást abszolút nem érdemli. a tanulság - számomra - az, hogy egy komment milyensége (durva, elfogadható, poénos, stb.) iszonyú relatív, mindenki máshogy ítéli meg, mivel mások a mércék. Úgyhogy ha kimondhatom én a végszót, az ez legyen: menjen minden tovább úgy, ahogy eddig is, mert 99%-ban jól működött!