Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Ökoskodás

2011. május 24. 10:00 • Adri

Agyamra ment volna a záróvizsgára tanulás? Cö-cö! A mai rész valójában fontos múltidéző-magyarázó rész, és csak az első három kocka biológia......a többi már történelem. ;)
-------------------------------------
UPDATE: az a helyzet, hogy még nekem se higgyetek, mert ez a fitnesz-definíció nem jó. :D Nem az egyed, hanem egy adott fenotípus rátermettségéről van szó, aminek csak egy képviselője Rí (esetünkben egy falánk, de buta fenotípus).
UPDATE2: [egész pontosan "egy adott típus átlagos egyedi utódszáma]*[túlélési ráta]
u.i.: és igen, majd akkor javítom ki, ha újracsinálom, legalább ez is motiválni fog. ;)
UPDATE3: a helyzet az, hogy most már lövésem sincs, mi a fitnesz helyes definíciója. Értelmezze mindenki úgy, hogy üljön a poén. ;)

Előző rész:
Zutty.
Következő rész:
Ásványvíz blues

Hozzászólások

SX
2011.05.24 10:37
Azért az első képen az adidas-os sirály odavág :)
Senok el Tirun
2011.05.24 10:50
A "nyitott" és "csukott" rajzokról kissé Antoine de Saint-Exupéry egyik (ha nem "a") leghíresebb művét idézi magam elé, bizonyos óriáskígyóval kapcsolatban.
Gaboris
2011.05.24 10:55
Átkozott fapados légipostások. Mindig elfelejtik, hogy extra üzemanyagot kell tankolniuk ha az üllőfesztiválra szállítanak felszerelést ha nem akarják félúton kidobna a rakományt. XD Látom a biológia tényleg a szíved csücske... vagy épp nem én nem értek az ilyen psicho dolgokhoz. :D A második képen pontosan mik látszanak a begyeiken? Rínél mintha egy gyomor lenne amin szemek vannak és épp a nyelvét öltené ki(Nyugi csak az én fantáziám betegesen hiperaktív.). XD
Kebor
2011.05.24 17:00
A vakondoknál szerintem hasonló a helyzet. Apropó remélem Adri tudsz németül: http://www.youtube.com/watch?v=d4gnohRUkBM
nevemnemede
2011.05.24 18:21
akkor ez egy ilyen őskori "hogyan találkoztak" rész? bírom amúgy az ilyen narrációs részeket:)
Adri
2011.05.26 18:22
SX: áh, az nem a****s, hanem Add ide azt, a fejpánt pedig Ne állj ki márkájú ((c) pimas). :D Senok el Tirun: igen, olyan kisherceges, csak én nem írtam ki, hogy mikor vannak épp nyitott és csukott állapotban... De szerencsére érthető volt, úgy látom. :) Gaboris: üllőfesztivál. :D Azért talán nem volt annyira érthetetlen a fitnesz-definícióm, nem? ;) És igen, Rí gyomrába látunk, csak a nyelvkiöltős hal akart lenni... Kebor: jawohl! De ehhez nem kellett akkora némettudás. Ebből a sorozatból a "10 drog, amit ne használj autóvezetés közben" a legjobb. :) nevemnemede: pontosan, és lesz folytatása is. :)
Gaboris
2011.05.26 23:21
Adri: AH! Szóval az 4 halacska a gyomrában. Így már én is látom. :D A fitnesz lényege teljesen átjött nyugi(én is bio-tan kedvelő vagyok néha, de csak az elmém sötét sarkaiban és csak rossz természetemben jön napvilágra, de lényeg, hogy értem). IGEN üllőfesztivál! Tán diszkriminálod az üllőkedvelőket? D:
Senok el Tirun
2011.05.27 17:56
Anvilania, hehe, King Yakko... ;) http://www.youtube.com/watch?v=dYmcD2HLs8A http://www.youtube.com/watch?v=427Sk4MQihw És az igazi mestermű: http://www.youtube.com/watch?v=_r1knpIlcV8&feature=related