Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Emberkísérlet

2010. július 13. 10:00 • Adri

Most, hogy hivatalosan is kitört a nyár és vége a vizsgaidőszaknak is, Jucus és Henrik elvileg nem találkoznak. Ez remek alkalom arra, hogy megismerkedésük története folytatódjék (aki nem emlékszik: kapcsolódók a barátaink), íme!Szemfüleseknek: igen, a nadrágok zsebei lemaradtak, a láncok meg hullámzó minőségűek, de az direkt. :D
Az aláhúzott mondatot pedig az alkotó dedikálja önmagának. ;)

Hozzászólások

Nandoo
2010.07.13 15:49
Ó, alakul a történet :) Amúgy most vettem észre hogy mennyire változtak a rajzaid, Adri :) Régebben...hogy is mondjam... \"tisztábbak\" vagy \"aranyosabbak\" voltak a rajzok. Persze ez nem befolyásolja a képsorok minőségét, és még mindig ugyan olyan élvezettel nézek meg egy új képsort mint régen.
Kebor
2010.07.13 16:01
Ez tényleg elég romantikus együttlét. :) http://www.youtube.com/watch?v=QjsPFDOIp04
narghil
2010.07.14 12:06
Régebben egyszerűbbek voltak a rajzok, most kifinomultabbak. :) Sokkal több az apró, de kifejező részlet, pl. a szereplők mimikájában.
SX
2010.07.14 12:35
Nandoo, nem arra céloztál, hogy kevesebb volt a sikamlós poén? Vagy a rajzstílusra gondoltál?
Nandoo
2010.07.14 13:14
SX: A rajzra gondoltam, de Neked is igazad van
nevemnemede
2010.07.14 15:29
egyszerűen csak korhatárossá vált a képregény (kivéve mondjuk a sirályokat)...a régi részeket legalább meg lehet mutatni gyerekeknek is. jó ez így:P
Adri
2010.07.15 21:04
Nandoo: hm, nem rossz észrevételek! A \"tisztább\"nak az oka elsősorban technikai kérdés. A régebbi rajzok utómunkáit még Tura csinálta, ezért azok ténylegesen kontrasztosabbak, élesebbek. Egyszer megtanulok bánni a GIMP-pel, és ez visszatér az eredeti szintre. :) Az aranyosság pedig relatív, de szerintem az lehet, hogy régebben kicsit gyerekesebb arcot rajzoltam mindenkinek. Ez van, a fejlődés megállíthatatlan... De azért örülök, hogy így is tetszik. :) Kebor: lesz még romantikusabb is. ;) A videó elég érintőlegesen érinti a témát, de azért jópofa. :P narghil: ebben is van valami, amit Te mondasz. Az egyszerűségnek is megvan a maga szépsége (ezért sem igyekszem túlzsúfolni a hátteret pl.), de valóban a több részlet felé szalad a ceruza. (Üdv újra itt! ;)) SX, Nandoo, nevemnemede: még egy pont. :) Úgy tűnik, ahogy egyre nőtt az önbizalmam, úgy mertem egyre durvább poénokat elsütni, mindenféle értelemben. A képregényfeszt\'-en amúgy valóban feszengtem kicsit, mikor kisgyerekes családok nézegették a műveimet, mert hiába az aranyos stílus, ez azért nem gyerekmese. (Mégis akkor vigyorogtunk igazán össze Ross, Gépember, SX és én, amikor egy kislány megnézte a választékot, és szó nélkül odébbállt egy henrikes matricával. :D)