Adri's comics

Szerelem, madarak, kamion(osok), szellemek egy képregényben.

Konkrétan

2010. szeptember 28. 10:00 • Adri

Ma Szókratész lesz, sirályok nélkül - aztán átengedi helyét a szárnyasoknak, mert a békák elvermelnek télire. De az idei utolsó fellépése emlékezetes lesz, mert megismerhetjük a "titkos bizniszét" (ld. kapcsolódók)... az egyiket.Megj. #1: a képregény készítése során valójában nem esett bántódása kiskutyáknak. :)
Megj. #2: a növény nevét majdnem belefogalmaztam a szövegembe, de megadom az esélyt a kedves olvasóknak. ;)
Megj. #3: "dedúrva" rovatunk alkalmából: találtam itt egy kritikát, vagyis inkább leírást a képregényről. Az a durva (viccen kívül, rövid u-val :)) benne, hogy összességében nagyon találó. Szerintetek?

Előző rész:
Kölcsönösség
Következő rész:
Prométheusz II.

Hozzászólások

Kebor
2010.09.28 11:41
Hát igen. Nyulat is kb. így lehet fogni: Az ember elbújik a földbe és utánozza a répa növekedését. :)))))
Bandi
2010.09.28 11:43
Jaja, a csendes őrület passzol :) szigorúan pozitív értelemben
LeonCL
2010.09.28 12:12
A boszi nem járt a Roxfortba? Ott már ismerik a fülvédőt és úgy szedik a mandragórát :) Jah, a captcha szöveg: "fura", tiszta véletlen.
narghil
2010.09.28 14:22
Szókratészből kinézem, hogy egyszer, majd, a nagyon-nagyon távoli jövőben (captcha: "majd", már meg sem lepődöm...), szóval, hogy visszaszerzi a lelkét az ördögtől... >:) A kritika pedig igen. :) Nincs mit hozzátenni... Talán csak az piszkálja picit az orrom, hogy "meggyanúsított" mindenféle más képregények hatásaival, holott! Ez 100%-ig eredeti! Ugye? Ő is mondja... Naugye! :)
Dani
2010.09.28 15:47
Hát aki meghallja a mandragóra sikolyát... :) Szókratészon peddig meg se lepődök. Aki ilyen okos mint ő az már legalább megélt egy évezredet. :D
Cartwright
2010.09.28 18:14
Hejj, Adri gratula a vélemény/kritika/cikkhez. :D Szerintem az elég biztató, hogy nyomtatás megjelenési formáról is szó esett. Bevallom, lajossamut nyomtattam itthon barkácsban, de valahogy nem az igazi :) www.lajosessamu.freeblog.hu
Nandoo
2010.09.28 19:52
Szegény, lol xD Örülök hogy híresedik a comic.
Benetnash
2010.09.28 21:48
Ha jól látom a 2. képen Szókratésznek be van tömve/fogva a füle... Ezért nem érti, hogy miért kell a kutymót mégis föláldozni ...szerintem
Benetnash
2010.09.28 21:50
U.i.: egyébként is a kutyus nem halt meg, csak nagyon bibs lett és lefeküdt pihenni :)))) (bocs a dupláért)
Karex
2010.09.29 07:38
második képkockában Szokratész füldugója kicsit virágfüzéres :D:D:D:D:D Konkrétan szó kiemelve...haláli :D:D:D:D:D Mostmár értem Szokratész miért ilyen amilyen :D:D:D:D:D:D Ja és gratulálni tudok a vélemény/kritika/cikkhez te "csendes őrült" :) U.i: visszatértem :D
Senok el Tirun
2010.09.29 09:08
Chhh... Amilyen intelligens Szókratész, már rég rájöhetett volna magától is a megoldásra: szerezz be egy süket kutyát! (Bár tény, hogy akkor meg cupákból kéne a folytonos utánpótlás...) Ez 'alap' - ahogy a capcha is megmondta. \"Örökké élni sem muszáj.\" - Nem hát, de azért jól esik. ;)
nevemnemede
2010.09.29 16:04
Adri! Arra gondoltál már, hogy blog.hu-ra/blogterre/ilyesmire is kitedd a képregényeket? (Persze úgy, hogy ez az oldal is megmarad.) Talán több emberhez is eljuthatna.:)
Adri
2010.09.30 23:15
Kebor: :D Bandi: nekem is az a rész tetszett a legjobban. :) LeonCL: egyértelmű, hogy a boszi is szedhetné, ez a csereügylet inkább Szókratésznek szívesség a boszitól. Amúgy hidd el, az én banyám sokkal előbbre jár, mint a roxfortiak. ;P narghil: ki tudja...? :) A "gyanúsítás" pedig valamennyire betalált, hiszen nevemnemede pl. észrevette olyan Kázmér és Huba beütéseket, amiket még én sem. :) Dani: ha nem is 1000 évet, de sokkal többet, mint egy átlagos béka. ,) Cartwright: köszönöm a gratulációt. :) Kinyomtatva látni tényleg hízelgő lenne a saját képregényemet, de van még egy technikai malőr a változó hosszon kívül (amit Nero Blanco is írt), mégpedig, hogy a korai részek nincsenek jó minőségben elmentve, így azokat újra kéne rajzolni... Meg aztán lehet, hogy sajnálnám a papírt. :D Nandoo: én is örülök. ;) Benetnash: "nem halott, csak NAGYON MÉLYEN alszik"? :D Szókratész meg épp azért tömte be a fülét, mert tudja, mennyire halálos... Karex: az tényleg virág, egy májusról maradt nyárfaszösz. :) u.i.: örvendek. :D Senok el Tirun: Szókratész igenis szuperintelligens, csak a szerző feje nem káptalan. Ezen ellentét kifejeződése a "hiba a mátrixban". :D Örök élet: ki tudja, meddig esne jól...? Szerintem én 4000-nél már unnám... nevemnemede: megfordult a fejemben, de inkább megvárom legalább azt, amíg itt végetér... Valahogy jó lenne megoldani, hogy ne "puskázhassanak" a leendő olvasók. :)